Web Analytics

Introductie - Glamourstudio

Fotograaf:
Ekko ten Cate
De Glamourstudio
Waddinxveen
0655341264
Ga naar de inhoud

Introductie

Even een introductie van de fotograaf.

Ik werk al vele jaren op professioneel niveau, vooral op het gebied van de studiofotografie.
Mijn specialiteit ligt op het gebied van de glamour- en boudoirfotografie. Ook de waterbak is een veel gebruikt attribuut.

Ik fotografeer al meer dan 50 jaar, eerst hobbymatig en later ook bedrijfsmatig. Ik heb derhalve veel ervaring op vele gebieden van de fotografie.
Voor velen is het een bekende fotostudio geworden waarin iedereen zich in een beschermde omgeving op zijn of haar gemak voelt.

In 2001 heb ik mijn fotostudio aan de Molenring 21 in Waddinxveen geopend. Deze grote studio biedt vele mogelijkheden  en praktisch iedere fotosituatie is te realiseren, eventueel met behulp van de computer. De studio heeft een oppervlakte van 75 m2 en boven is een grote kleedruimte en visagieruimte.
Voor het snel omkleden is er ook in de studio een kleine kleedruimte.

Naast het studiowerk doe ik ook reclamefotografie en maak ik bedrijfsreportages, ook op locatie.
Kijk op deze site naar de vele mogelijkheden die mijn studio biedt en hebt u nog aanvullende wensen dan zijn deze bijna altijd uit te voeren.

Ik werk thans  uitsluitend digitaal en ook dit geeft de mogelijkheid in kleur en in zwart-wit te werken. Speciale software kan het kleurenbeeld prachtig naar zwart-wit omzetten. In de studio staat een uitgebreide flitsinstallatie met o.a. een grote zoomspot voor het projecteren van figuren (Gobo’s) op de achtergrond. Deze achtergrond kan met kleurfilters van diverse kleuren voorzien worden en ook is het mogelijk diverse achtergronddoeken te gebruiken.


Terug naar de inhoud