Web Analytics

De sessie - Glamourstudio

Fotograaf:
Ekko ten Cate
De Glamourstudio
Waddinxveen
0655341264
Ga naar de inhoud

De sessie

Vrijgezellenfeesten

Beleef een dag als FOTOMODEL!!

Wij werken in een ontspannen en gezellige sfeer.  Bij de sessie is er natuurlijk ook een drankje inbegrepen, zodat je even een rustperiode hebt.
Je begint bij de visagiste. Kijk ook even bij de visagievoorbeelden.
De tijd die voor de sessie wordt uitgetrokken is een indicatie. Zijn wij na de afgesproken tijd nog niet klaar, dan gaan wij gewoon nog even door. Wij hebben geen haast en de kosten stijgen niet!!
Denk ook aan het meenemen van mooie of bijzondere kleding, lingerie, schoenen, laarzen en sieraden.
Alle in de studio aanwezige attributen kunnen gebruikt worden en er kunnen sets gebouwd worden.
Je bepaalt zelf hoeveel je op de foto blootgeeft, niets hoeft maar veel kan er, ook met belichtingseffecten.
Het gebruik van de zoomprojector met Gobo's is ook mogelijk alsmede een wind-, rook-, bellenblaas- en sneeuwmachine. In principe worden er geen topless- of naaktfoto's gemaakt, tenzij op speciaal verzoek.

Er zijn diverse sets mogelijk, in de studio zijn daar voorbeelden van. Als laatste set is het mogelijk de waterbak met douche en schuim te gebruiken. Wil je dat, neem dan badpak of bikini, handdoeken en badjas mee en geef dit zo mogelijk van te voren aan zodat ik alvast wat voorbereidingen kan treffen. Er is een wind-, een sneeuw-, bellenblaas en een rookmachine aanwezig.  De achtergrond kan gekleurd worden.



Tijdens de sessie staan er drankjes en hapjes klaar en natuurlijk kunnen er ter afwisseling groepsfoto's of foto's van groepjes gemaakt worden. Geef aan wat jullie willen en het kan gerealiseerd worden. Is één van de deelneemsters in verwachting dan kunnen er ook zwangerschapsfoto's gemaakt worden die eventueel op een aparte dvd gezet kunnen worden. Vraag ernaar! Niets staat van te voren vast en de sessie kan geheel naar jullie wensen ingericht worden.

Voor het "fotomodel" van die dag wordt het een heel speciale ervaring in een echte fotostudio, maar ook kan je zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Jullie kunnen ook met onze tweede digitale camera foto's van elkaar maken tijdens de sessie.
Het aanvangstijdstip van de sessie is in overleg. Ik plan maar één vrijgezellenfeest per dag zodat er altijd ruim voldoende tijd is om er een gezellige dag of middag van te maken en er van iedere deelneemster voldoende foto's gemaakt kunnen worden.
Eventueel is het mogelijk ook een sessie op de zondag af te spreken; de tijden zijn dan in overlegen.

Dus wil je iets nieuws met een blijvende herinnering dan is deze FOTOSESSIE de oplossing!


Terug naar de inhoud