Web Analytics

Werkwijze - Glamourstudio

Fotograaf:
Ekko ten Cate
De Glamourstudio
Waddinxveen
0655341264
Ga naar de inhoud

Werkwijze

Vrijgezellenfeesten


Ontvangst door de fotograaf, hij vertelt jullie wat er tijdens de fotosessie gaat gebeuren. Alles wat in de studio aanwezig is mag gebruikt worden als attribuut.

Hierna gaan jullie met de visagiste naar de visagieruimte en wordt het glamourmodel voor die dag van een mooie glamoureuze make-up voorzien. De andere deelneemsters aan de fotosessie beginnen zelf met het aanbrengen van de eigen, meegebrachte make-up. De visagiste wil daar graag tips voor geven. Heb je vragen stel ze gerust. Het effect moet mooi zijn. Voor het glamourmodel van die dag, bijv. de a.s. bruid kunen de anderen zonder dat de bruid het weet kleding meenemen. Die kleding kan aangevuld worden met assesoires en attributen, denk hierbij ook aan speciale schoenen, laarzen, brede riemen, sjaals, sieraden en lingerie.
Er is in de studio zelf een kleine kleedruimte maar ook de visagieruimte kan voor het omkleden gebruikt worden.

Natuurlijk zijn wij behulpzaam bij het poseren en helpen je om er echt als een glamourmodel uit te zien. Er liggen fotoboeken met voorbeelden ter inzage om inspiratie uit op te doen. Maak daar gebruik van! Bedenk eventueel van te voren wellicht aan de hand van voorbeeldfoto’s uit bladen hoe je gefotografeerd wilt worden. Wil je een speciale verlichting of lichteffect; vraag ernaar.
Alles gaat in een ongedwongen sfeer en wij stellen alles in hetwerk om jou te laten ervaren hoe het is om een glamourmodel te zijn.

Gedurende de gehele sessie staan er hapjes en drankjes klaar waar onbeperkt gebruik van mag worden gemaakt.
Van iedere deelneemster wordt een serie prachtige foto’s gemaakt.

Ter afsluiting van de dag worden er groepsfoto’s gemaakt als blijvende herinnering aan deze speciale dag. Maar niets hoeft vast te staan dus de groepsfoto’s kunnen ook op een ander moment gemaakt worden. Jullie bepalen het verloop van de sessie en ik adviseer daarin. Jullie plannen en wensen worden uitgevoerd!

Na een week ontvangen jullie de dvd met alle goede foto’s in hoge resolutie en iedere deelneemster krijgt ten minste een foto op A4 formaat. Eventueel kunnen de foto’s ook per Wetransfeer naar alle deelneemsters gestuurd worden.

Heb je nog vragen bel gerust: 06.55.34.12.64 of e-mail: info@glamourstudio.nlTerug naar de inhoud