Web Analytics

Mogelijkheden - Glamourstudio

Fotograaf:
Ekko ten Cate
De Glamourstudio
Waddinxveen
0655341264
Ga naar de inhoud

Mogelijkheden

BE A QUEEN FOR ONE DAY!!Wij werken in een ontspannen en gezellige sfeer.  Bij de sessie is er natuurlijk ook een drankje inbegrepen, zodat je even een rustperiode hebt. De tijd die voor de sessie wordt uitgetrokken is een indicatie. Zijn wij na de afgesproken tijd nog niet klaar, dan gaan wij gewoon nog even door. Wij hebben geen haast en de kosten stijgen niet!!
Denk ook aan het meenemen van mooie of bijzondere kleding, lingerie, schoenen, laarzen en sieraden.
Alle in de studio aanwezige props kunnen gebruikt worden en er kunnen sets gebouwd worden.
De naaktsessie c.q., bedekt naakt, is ook erg geschikt voor zwangere vrouwen, die in de 8ste maand dit speciale moment door middel van mooie foto’s vast willen leggen. Eventueel ook met je partner. Het kan ook een mooi cadeau zijn. Je bepaalt zelf hoeveel je op de foto blootgeeft, niets hoeft maar veel kan er, ook met belichtingseffecten.
Het gerbuik van de zoomprojector met Gobo's is ook mogelijk alsmede een wind-, rook-, bellenblaas- en sneeuwmachine.
Bij naaktfoto’s moet je er aan denken geruime tijd voor de sessie geen knellende kleding te dragen want de afdrukken blijven ongeveer 2 uur op de huid zichtbaar.
Overweeg ook eens foto’s op locatie.
Voel je je meer op je gemak met een partner of een vriendin erbij, neem die dan gerust mee,  jullie kunnen ook samen op de foto.
Je bepaalt zelf hoe je op de foto gaat en wij helpen je daarbij een zo mooi mogelijk beeld te maken.
De foto's worden binnen twee dagen op de server gezet en beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord en jij kunt zelf de foto’s uitzoeken.
De digitale bestanden blijven in ons bezit, zonder schriftelijke toestemming van jou worden de foto’s niet gepubliceerd of geëxposeerd.
Ook is het mogelijk een dvd te kopen of de foto's met wetransfer toegezonden te krijgen om zelf afdrukken te maken. Laat de foto's wel op echt fotopapier afdrukken om de kwaliteit van de foto's niet verloren te laten gaan door matige afdrukken. Wij kunnen je daarin helpen of de afdrukken verzorgen tegen een redelijke prijs.
Deze foto’s worden geoptimaliseerd door het zo nodig aanpassen van de belichting, het contrast en de uitsnede. Indien noodzakelijk kunnen de foto's verder bewerkt worden.
Wij kunnen ook zorgen voor afdrukken op canvas, aluminium, plexiglas en glas. Tevens kan er een album gemaakt worden waarbij er de keuze is uit diverse papiersoorten en albumomslagen.

                                           Naar Portretfoto's
                                           Naar Glamourfoto's
                                           Naar Boudoirfoto's
                                           Naar Zwangerschapsfoto's
                                         Kosten
Naar film over studio
 Terug naar de inhoud